Incluzio Rheden > Veertien jeugdtrainers opgeleid dankzij bijdrage uit Sport- en Preventieakkoord

Veertien jeugdtrainers opgeleid dankzij bijdrage uit Sport- en Preventieakkoord

Sc Rheden en V.V. Dieren tonen met trots hun veertien nieuwe jeugdtrainers. Afgelopen december kregen beide sportclubs hiervoor een bijdrage uit het Sport- en Preventieakkoord. Met dit zogenoemde ‘geldpotje’ kun je als inwoner, school, vereniging of club financiële ondersteuning krijgen voor het uitwerken of aankopen van een gezond, sportief of sociaal idee.

Natasja van Horssen, penningmeester van SC Rheden vertelt: “Mede dankzij een bijdrage vanuit het Sport- en Preventieakkoord zijn er bij SC Rheden en VV Dieren maar liefst 14 nieuwe trainers opgeleid door de KNVB. Het was één groot succes, de deelnemers zijn ontzettend gemotiveerd onze jeugd extra te laten bewegen en goed te kunnen begeleiden. En nog beter: er staan zelfs al extra mensen op, die ook gemotiveerd zijn deze stap te zetten!”

Wil jouw (sport)vereniging ook aan de slag met het opleiden van mensen? Of heb je niet zozeer een sportief idee, maar wel een sociaal idee dat bijdraagt aan de saamhorigheid en het contact in jouw buurt? Kijk dan of jouw idee ook in aanmerking komt voor deze geldsubsidie.