Over de training

Het kan voor veel mensen moeilijk zijn om een vervelende gebeurtenis een plek te geven en het te accepteren. In de training Acceptatie ga je daarom aan de slag met het accepteren van gevoelens en situaties en daarmee met het accepteren van jezelf. Je leert om actief een keuze te maken in wat je gaat doen met negatieve dingen in het leven, zodat je niet bij de pakken gaat neerzitten.

Voor wie?

Iedereen die wil werken aan het verwerken van nare gevoelens en gebeurtenissen. Het kan zijn dat je bijvoorbeeld vervelende dingen hebt meegemaakt, dat je last hebt van negatieve gevoelens of dat je niet tevreden bent met jezelf.

Wat leer je?

  • Accepteren van gevoelens en situaties
  • Je werkt aan het accepteren van jezelf
  • Actief keuzes maken in het omgaan met problemen
  • Werken aan persoonlijke doelen
  • Tips om lekker te slapen

Tijdsindicatie

3 – 7 weken

Korte inhoud

Je begint de training met een korte uitleg over wat acceptatie is en hoe jij je eigen wensen en krachten kunt onderzoeken. Daarna kun je kiezen uit drie onderdelen: het accepteren van gevoelens, het accepteren van situaties of het accepteren van jezelf. In elk onderdeel werk je met oefeningen, voorbeelden en tips. In de training zul je ervaren dat accepteren niet betekent dat je bij de pakken neer gaat zitten, maar dat je juist actief een keuze maakt in wat je gaat doen met de negatieve dingen in het leven. In de training werk je aan jouw eigen persoonlijke doelen die je gedurende de training in de gaten houdt en kunt aanpassen.

Volg de online training

Aanmelden is eenvoudig. Bekijk de training Acceptatie en maak een proefaccount aan op de website gezondeboel.nl.