Incluzio Rheden > Wat we doen > Vrijwilligerswerk en -academie

Vrijwilligerswerk en -academie

Iedereen telt mee

Vrijwilligerswerk

Het Vrijwilligerspunt Rheden is er zowel voor inwoners die vrijwilligerswerk (willen) doen als ook voor organisaties die met vrijwilligers werken. We verbinden hen met elkaar en bieden hen waar nodig informatie en advies.

Aanmelden voor vrijwilligerswerk

Aanmelden voor vrijwilligerswerk

Vrijwilligersvacatures

Op zoek naar vrijwilligerswerk? Dan ben je hier op de juiste plek! Talloze mensen en organisaties in de regio zijn op zoek naar vrijwilligers.

Neem een kijkje in onze online vacaturebank www.geldersehanden/rheden en kijk of er iets voor jou tussen zit! Iets gevonden? Dan kun je je daar ook meteen aanmelden.

Ondersteuning en advies bij vrijwilligerswerk?

We helpen graag bij het vinden van leuk en zinvol vrijwilligerswerk dat aansluit bij jouw wensen, talenten én agenda. Sommige klussen zijn eenmalig, bijvoorbeeld helpen bij een buurtfeest of een tuinklus. Andere werkzaamheden zijn structureler, bijvoorbeeld maandelijks of wekelijks, voor een bepaalde tijd.

We denken graag met je mee in je zoektocht naar een leuke vorm van vrijwilligerswerk. Vul het contactformulier in, dan nemen wij contact met je op om vrijblijvend je wensen en mogelijkheden te bespreken. Of loop eens binnen bij één van onze informatiepunten bij jouw in de buurt. Je kunt ook rechtstreeks bellen of mailen met onze vrijwilligerscoördinator Thijs den Heijer:

tdheijer@incluzio.nl
Telefoon: 06 82 83 05 82

Vrijwilligers Academie

Onze Vrijwilligers Academie organiseert bijeenkomsten, trainingen en workshops voor vrijwilligersorganisaties en vrijwilligers uit de gemeente Rheden en Rozendaal. Bekijk hier het actuele programma.

Vrijwilligers kunnen gratis deelnemen. Heb je interesse in een cursus of wil je jouw kennis graag delen met vrijwilligers? Neem contact op met Thijs via de bovenstaande contactgegevens.