Incluzio Rheden > Wat we doen > Vrijwilligerswerk en -academie

Vrijwilligerswerk en -academie

Vrijwilligerswerk

Het Vrijwilligerspunt Rheden is er zowel voor inwoners die vrijwilligerswerk (willen) doen als ook voor organisaties die met vrijwilligers werken. We verbinden hen met elkaar en bieden informatie en advies.

Vrijwilligersvacatures

Op zoek naar vrijwilligerswerk? Dan ben je hier op de juiste plek! Talloze mensen en organisaties in de regio zijn op zoek naar vrijwilligers.

Neem een kijkje in onze online vacaturebank www.geldersehanden/rheden en kijk of er iets voor jou tussen zit! Iets gevonden? Dan kun je je daar ook meteen aanmelden.

Ondersteuning en advies bij vrijwilligerswerk?

We helpen graag bij het vinden van leuk en zinvol vrijwilligerswerk dat aansluit bij jouw wensen, talenten én agenda. Sommige klussen zijn eenmalig, bijvoorbeeld helpen bij een buurtfeest of een tuinklus. Andere werkzaamheden zijn structureler, bijvoorbeeld maandelijks of wekelijks, voor een bepaalde tijd.

We denken graag met je mee in je zoektocht naar een leuke vorm van vrijwilligerswerk. Vul het contactformulier in, dan nemen wij contact met je op om vrijblijvend je wensen en mogelijkheden te bespreken. Of loop eens binnen bij één van onze informatiepunten bij jou in de buurt. Je kunt ook rechtstreeks bellen of mailen met onze vrijwilligerscoördinator Thijs den Heijer: tdheijer@incluzio.nl of 06 82 83 05 82.

Vrijwilligersacademie

De Vrijwilligersacademie organiseert jaarlijks bijeenkomsten, trainingen en workshops voor vrijwilligersorganisaties en vrijwilligers uit de gemeenten Rheden en Rozendaal.

Trainingen en bijeenkomsten 2023

Training Vertrouwenscontactpersonen

Wanneer: maandag 30 januari 2023 van 9.15 – 16.00 uur

Waar: Dorpsstraat 70, Rheden

Bijeenkomst Samen Dementievriendelijk

Wanneer: donderdag 23 februari 2023

Locatie en tijd volgen, houd de website in de gaten

Deelname is altijd gratis. Wil je deelnemen aan een training of bijeenkomst? Mail dan via bovenstaande knop naar Thijs. Of wil je zelf jouw kennis graag delen met vrijwilligers? Dan denkt Thijs graag met je mee: tdheijer@incluzio.nl of 06 82 83 05 82.