Incluzio Rheden > Wat doen wij voor kinderen

Wat doen wij voor kinderen

Ons team JGDWRK organiseert elke week leuke activiteiten voor kinderen vanaf 6 jaar. Je kunt meedoen aan sport en spel, maar ook leren koken of knutselen. Op wegwijsinrhedenrozendaal.nl zie je precies wanneer er iets in jouw dorp is!

Wil je iets doen met andere kinderen?

Second House

Het Second House, ofwel een tweede huiskamer, is een open inloop voor kinderen van 6-12 jaar. Kom gezellig samen gamen, tafeltennissen, creatief zijn of gewoon chillen.

Check waar en wanneer de inloop bij jou in de buurt is
drie kinderen op gekleurd badlaken met zonnebrillen op

Activiteiten tijdens schoolvakanties

Naast onze wekelijkse activiteiten organiseren we ook altijd leuke dingen om te doen in schoolvakanties. Houd hiervoor wegwijsinrhedenrozendaal.nl en onze socials in de gaten!

Ondersteuning van Kinderburgemeester van Rozendaal

Elk jaar wordt in de gemeente Rozendaal een Kinderburgemeester gekozen. De kinderburgemeester gaat met de burgemeester en/of wethouders mee naar bijzondere gebeurtenissen. Ook organiseert hij of zij samen met ons team JGDWRK leuke kinderactiviteiten.

De huidige Kinderburgemeester: Liselore

Liselore Wentink is Kinderburgemeester voor het schoolseizoen 2023/2024. Liselore is 10 jaar en zit in groep 8 van basisschool De Arnhorst in Velp. Zij geeft de kinderen binnen de gemeente een stem en zet zich volop in voor Rozendaal. Ze wil zich in het bijzonder inzetten voor betere toegankelijkheid voor minder valide kinderen bij evenementen.