Incluzio Rheden > Kinderburgemeester organiseert benefietfestival voor KiKa

Kinderburgemeester organiseert benefietfestival voor KiKa

Wat is er nou leuker dan een geweldige middag te beleven en daarmee ook nog eens geld op te halen voor een goed doel? De kinderburgemeester van Rozendaal, Lot Jager, organiseert samen met Incluzio Rheden op woensdag 31 mei het benefietfestival ‘Rozendaal gaat spelen’. Een super toffe middag met allerlei activiteiten voor kinderen van groep 1 t/m 8. Voor €3,50 krijg je een stempelkaart waarmee je op spectaculaire attracties kunt en allerlei lekkers krijgt. De volledige opbrengst van de stempelkaarten gaat naar Stichting KiKa (Kinderen Kankervrij). KiKa gebruikt dit geld voor wetenschappelijk onderzoek naar kanker bij kinderen.

Wie blijft er het langst staan op de te gekke Sweeper? Wie steelt de show op het open podium? En wie raast het snelst over de mega-stormloopbaan? Kom ook en doe mee! Binnenkort krijgen kinderen uit Velp en Rozendaal op school een flyer met alle informatie, onder meer vanaf wanneer en hoe je een stempelkaart koopt. Je kunt ook contact opnemen met team JGDWRK van Incluzio Rheden voor meer informatie.

Wanneer             Woensdag 31 mei van 14:30 tot 17:00 uur
Voor wie             Basisschoolkinderen uit Rozendaal en Velp (groep 1 t/m 8)
Waar                   Het grote grasveld naast Kasteel Rosendael (‘de boomgaard’)                  

Wil jij dolgraag meedoen, maar lukt dit niet omdat je bijvoorbeeld een lichamelijke of financiële beperking hebt? Sanne Berendsen, Dorpscoach Jeugd bij Incluzio Rheden, denkt graag met je mee. Mogelijk vinden jullie samen een oplossing. Stuur hiervoor een mail naar sberendsen@incluzio.nl.

Genieten op het terras en zo ook bijdragen
Strijk neer op het terras met een kop koffie of thee en geniet van het plezier van jouw kind of kleinkind. Alle opbrengsten van deze dranken gaan ook naar KiKa. Een win-win dus!

Als vrijwilliger helpen deze dag?
Om dit evenement goed te laten verlopen, is Incluzio Rheden nog op zoek naar volwassen vrijwilligers. Vind jij het leuk om deze kinderen een geweldige middag te bezorgen en zo jouw steentje bij te dragen aan dit goede doel? Bijvoorbeeld door te helpen attracties te beheren, suikerspinnen te draaien of kinderen te begeleiden? Leuk! Meld je aan bij Dorpscoach Sanne.

We zoeken nog lokale sponsoren
Naast deelnemers zijn sponsoren ook heel welkom! Er hebben zich al een aantal gemeld om dit mooie initiatief te steunen. Heb jij een onderneming en wil jij ook bijdragen – financieel of met middelen? Vertel ons jouw ideeën en mogelijkheden. Alle steun is welkom, of het nu eten, drinken, muziek, versiering of prijsjes zijn. Alle sponsoren komen met hun logo op de flyer.

Meer info?

Voor meer informatie en al jouw vragen en aanmeldingen rondom vrijwilligers en sponsoren neem je contact op met Sanne Berendsen, Dorpscoach Jeugd en lid van team JGDWRK bij Incluzio Rheden: sberendsen@incluzio.nl of 06 46 59 57 29.