Incluzio Rheden > Ouders opgelet: twee gratis webinars rondom opvoeden

Ouders opgelet: twee gratis webinars rondom opvoeden

Ouders opgelet: twee gratis webinars rondom opvoeden

Deze maand organiseert ProPersona samen met Incluzio Rheden een tweetal online bijeenkomsten (webinars) voor ouders en opvoeders. Een ervan heeft als onderwerp het vinden van balans in opvoeden, werk en vrije tijd. De andere gaat over het grenzen stellen bij pubers. Beide webinars zijn helemaal gratis te volgen, gewoon thuis achter de computer of vanaf de mobiele telefoon.

Voor veel ouders en opvoeders is het soms even zoeken naar de juiste balans in het dagelijks leven. Of kan het lastig zijn om verbonden te blijven met uw puber. Heb jij dat ook? Misschien is een van deze twee webinars dan iets voor jou.

Vind balans in planning en tijd voor uzelf

Er komt voor ouders en opvoeders veel kijken bij het combineren van de opvoeding met andere verantwoordelijkheden. Van traktaties tot zwemles, van werken tot sporten en van koken tot huishouden. Het lukt niemand om dit altijd vlekkeloos te combineren en vol te houden. Maar hoe vind je hier een fijne balans in? En belangrijker nog: hoe vind je tijd voor jezelf? Krijg tips & tricks tijdens het gratis webinar ‘Alle ballen in de lucht’. Deze is op woensdag 22 november 2023 van 20:00 – 21:30 uur.

Grenzen stellen en de puberteit

Heb je een puber thuis en loop je daarbij tegen veel uitdagingen aan? Sluit dan aan bij dit gratis webinar over het puberbrein en het stellen van grenzen. Leer hoe je jouw puber zo goed mogelijk begeleidt en leert begrijpen. En hoe belangrijk het is om daarbij grenzen te stellen. Deze webinar is op donderdag 30 november 2023 van 19:30-21:00u.

Meedoen?

Lijkt een van deze webinars je wel wat? Meld je dan aan via jeugd@incluzio.nl. Je krijgt dan de deelnamelink toegestuurd.