Incluzio Rheden > Nog enkele plekken: Health Check en leefstijlcoach in Dieren

Nog enkele plekken: Health Check en leefstijlcoach in Dieren

Gratis fit en gezond worden, dat willen we toch allemaal?

Vraag je je ook wel eens af welke manier van afvallen het beste bij je past of hoe je stopt met jojo-en? Zit je gewicht je in de weg om leuke dingen te ondernemen en wil je je weer lekker in je vel voelen? Of ben je benieuwd hoe het ervoor staat met je gezondheid? In samenwerking met Active Living bieden we 50 inwoners van Dieren de mogelijkheid om actief aan hun gezondheid te werken. Het heet Vitafy en start in september 2021.

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn: een gratis Health Check, met de mogelijkheid om daarna te starten met een volledig vergoed leefstijlprogramma. Het programma is gericht op een betere gezondheid, afvallen, hogere kwaliteit van leven door middel van duurzame gedragsveranderingen. De coaches van Active Living hebben er zin in om met de inwoners van Dieren aan de slag te gaan.

Gezonder leven, hoe doe je dat en waar begin je dan?

Op 16, 17 en 18 september vinden de Health Checks plaats in Dieren, bij De Oase. Tijdens de Health Check meten we o.a. je bloeddruk, cholesterolgehalte, glucose en lichaamssamenstelling. Je gaat tijdens de Health Check in gesprek met de leefstijlcoach over jouw leefstijl en een passend vervolg.

Data en aanmelden

De Health Checks vinden plaats op 16, 17 en 18 september in de Oase op verschillende tijdstippen. Wees er snel bij. Er is plaats voor 50 personen. Meld je aan op www.vitafy.nl/Dieren. Hier plan je je Health Check in en vul je de online vragenlijst in.