Incluzio Rheden > Nieuwe website voor vrijwilligersvacatures

Nieuwe website voor vrijwilligersvacatures

Op 1 november 2023 heeft het Vrijwilligerspunt Rheden een nieuwe website voor vrijwilligerswerk gelanceerd: www.vrijwilligerswerkrheden.nl Dit is dé plek waar vrijwilligersorganisaties en vrijwilligers met elkaar worden verbonden. Dat betekent ook dat de vacaturewebsite www.geldersehanden.nl/rheden vanaf nu niet meer in gebruik is.

Moderner en gebruiksvriendelijker

De nieuwe website met vacatures is moderner en gebruiksvriendelijker voor zowel organisaties als vrijwilligers. Voor uw organisatie zal het aanmaken van een vacature veel gemakkelijker gaan en voor vrijwilligers is de vacaturebank overzichtelijker. Ook is op de nieuwe vacaturebank optimaal rekening gehouden met het gebruik ervan op smartphones en tablets.

Op zoek naar vrijwilligerswerk?

Op de nieuwe website staan op dit moment ruim 120 vacatures van 65 verschillende vrijwilligersorganisaties uit de gemeenten Rheden en Rozendaal. Bekijk deze vacatures op www.vrijwilligerswerkrheden.nl.

Als organisatie op zoek naar vrijwilligers en ook jouw vacature onder de aandacht brengen?

Mail hiervoor de naam van je organisatie en benodigde contactgegevens (minimaal één e-mailadres en één telefoonnummer) naar ons door zodat je zelf makkelijk vacatures kan gaan plaatsen. Mailen kan naar vrijwilligerswerkrheden@incluzio.nl