Incluzio Rheden > Nieuwe Sociaal Raadsman in Rheden en Rozendaal

Nieuwe Sociaal Raadsman in Rheden en Rozendaal

Per september 2023 is Stefan Kouwenhoven de nieuwe Sociaal Raadsman in de gemeenten Rheden en Rozendaal. Inwoners kunnen bij hem terecht met vragen over sociale wetten en regelingen.

Samen met een team van vrijwilligers ondersteunt de Sociaal Raadsman bij vragen over uitkeringen, belastingen, toeslagen, werk en inkomen of beslagleggingen. Daarnaast kunnen inwoners hier terecht als zij willen weten waar zij recht op hebben als het gaat om familiekwesties, huur of onderwijskosten. Afhankelijk van de vraag kunnen de sociaal raadslieden dit zelf oppakken of verwijzen zij inwoners door naar de juiste organisaties.

Onafhankelijk en gratis advies

De Sociaal Raadslieden zijn er voor alle inwoners. Dus heb jij een vraag over geld of juridische zaken en kom je er zelf niet uit? Krijg dan onafhankelijk en gratis advies en ondersteuning van de Sociaal Raadslieden tijdens een van de open financiële/juridische informatiepunten:

  • op maandag van 9.30 tot 12.00u aan de Heeckerensstraat 201 in Velp (’s middags enkel op afspraak in bibliotheek Veluwezoom, Den Heuvel 32)
  • op woensdag van 13.00 tot 16.00u aan de Van der Duyn van Maasdamstraat 31 in Dieren (’s ochtends enkel op afspraak in bibliotheek Veluwezoom, Ericaplein 5)
  • op donderdag van 9.30 tot 12.30u in het Dorpshuis in Rheden (’s middags enkel op afspraak in Dorpshuis Rheden)

Een afspraak maken of een vraag stellen per e-mail of telefoon kan ook: sociaalraadslieden@incluzio.nl of 026 – 303 63 07.