Incluzio Rheden > Nieuwe inloop voor ouders in Dieren

Nieuwe inloop voor ouders in Dieren

Met ingang van november 2022 is er onder de naam ‘Ouders&Zo’ een open inloop voor ouders en verzorgers in Dieren. Mensen met kinderen in de leeftijd van 0 tot 18 jaar kunnen hier binnenlopen met vragen over opvoeden of om andere ouders te ontmoeten en ervaringen te delen. De inloop vindt elke woensdagochtend plaats van 10:00 tot 11:30u in bibliotheek Veluwezoom naast de Speelotheek op Ericaplein 5.

De Ouders&Zo inloop in Dieren is de derde in de gemeente Rheden. Er bestaat al eenzelfde wekelijkse inloop voor ouders en opvoeders in Velp en Rheden. Het is een open inloop, dus vooraf aanmelden is niet nodig. En ook kinderen zijn welkom, zij kunnen hier samen spelen met andere kinderen. Ook is er een pedagogisch medewerker aanwezig die vragen rondom opvoeding kan beantwoorden.

Ook handige tips & tricks via workshops

Verdeeld over deze drie dorpen worden naast de inloopuren ook maandelijks workshops gegeven over allerlei thema’s rondom opvoeding. De eerstvolgende workshop is op dinsdag 22 november en staat in het teken van mentale veerkracht bij kinderen. Over o.a. omgaan met tegenslag, positief denken, zelfvertrouwen en zelfstandigheid.

Wil je hier meer weten over deze nieuwe inloop of workshops, neem dan contact op met Mirjam Cuijpers, dorpscoach Volwassenen: mirjam.cuijpers@incluzio.nl of 026 -303 63 04.