Incluzio Rheden > Leerlingen De Tender introduceren koffie-uurtje voor volwassenen

Leerlingen De Tender introduceren koffie-uurtje voor volwassenen

Vanaf vrijdag 13 januari 2023 vindt er in het Proeflokaal van praktijkschool De Tender in Dieren een wekelijks koffie-uurtje plaats. Hier kunnen volwassenen uit Dieren en omstreken onder het genot van een kop koffie of thee samen kletsen of een spelletje spelen. De leerlingen van de vakopleiding Horeca serveren hen daar gratis koffie en thee.

Bij dit concept snijdt het mes aan twee kanten: de leerlingen oefenen hun vaardigheden in de bediening onder begeleiding van docenten en inwoners kunnen hier dorpsgenoten ontmoeten. Deze activiteit is gratis, de koffie en thee worden aangeboden door De Tender. Dit initiatief wordt ondersteund door Incluzio Rheden.

Proeflokaal

Het Proeflokaal is het schoolrestaurant van Het Rhedens De Tender. Het is geopend in november 2021 en wordt gerund door leerlingen, onder begeleiding van docenten. Naast dit wekelijkse koffie-uurtje kunt u er ook terecht voor lunches en diners, deze zijn wel tegen betaling. Kortom, een gezellige ontmoetingsplek waar iedereen welkom is.

Komt u ook?

U bent van harte welkom vanaf vrijdag 13 januari 2023, elke week van 12.45-14.15u. Vooraf aanmelden is niet nodig, u kunt gewoon binnenlopen. Het adres van het Proeflokaal is Harderwijkerweg 1B in Dieren.