Incluzio Rheden > Kinderburgemeester organiseert winterfotowedstrijd

Kinderburgemeester organiseert winterfotowedstrijd

Lot Jager, de kinderburgemeester van Rozendaal, organiseert deze winter iets leuks: een fotowedstrijd voor basisschoolkinderen uit Rozendaal. Kinderen van de groepen 5 tot en met 8 kunnen tussen 5 en 31 december 2022 hun mooiste foto met als thema ‘winter en natuur’ insturen. Alle inzendingen krijgen een plekje in de fototentoonstelling in de kerk van Rozendaal op donderdag 5 januari 2023. Op die dag kan gekeken en gestemd worden. De inzenders van de beste 3 foto’s worden dan bekend gemaakt en krijgen een prijsje.

Houd jij van fotograferen en zit je in groep 5 t/m 8 van de basisschool? Doe dan mee met deze leuke fotowedstrijd! Je kunt bijvoorbeeld een foto maken van jouw winterse tuin, van jezelf op natuurijs of de allermooiste hulststruik bij jou in de buurt. Zolang het maar buiten in de natuur is. Ook super leuk om te doen in je kerstvakantie! Stuur je foto in naar kinderburgemeesterrozendaal@gmail.com en zie jouw foto straks terug bij de tentoonstelling. Wie weet ben jij straks de gelukkige winnaar!

Foto’s insturen kan tot en met zaterdag 31 december 2022. De fototentoonstelling en stemronde vinden plaats in de Kerk van Rozendaal op donderdag 5 januari 2023 van 15.00-17.00u aan de Kerklaan 15, Rozendaal. Bekendmaking van de winnaars gebeurt aansluitend om 17.00u.

Voor meer informatie neem je contact op met Sanne Berendsen, dorpscoach Jeugd bij Incluzio Rheden: sberendsen@incluzio.nl of 06 46 59 57 29.