Incluzio Rheden > Wat is jouw idee om corona beter door te komen?

Wat is jouw idee om corona beter door te komen?

Heb jij een leuk idee om deze corona tijd beter door te komen? Leg jouw idee uit in een vlog en wie weet gaan we met jouw idee aan de slag!

De coronacrisis raakt iedereen, ook jongeren in onze gemeente. Daarom roepen wij jou op om je stem te laten horen, zodat we samen kunnen werken aan oplossingen en alternatieven die passen bij de deze tijd.

Corona doorkomen

Ben je tussen de 18 en 27 jaar? En heb je een idee om met jouw leeftijdgenoten de coronaperiode beter door te komen? Laat het ons weten, dan gaan we samen aan de slag! Hoe? Maak een vlog en laat van je horen.

Kom in beeld en win een voucher

Leg je idee uit in een vlog en stuur hem naar rheden@incluzio.nl. Maak kans op een voucher of hulp bij het uitvoeren van jouw idee! De deadline voor inzending is 21 maart 2021. Denk aan activiteiten waardoor jongeren elkaar kunnen blijven ontmoeten en voldoende ontspannen zoals een online borrel, online escaperoom of een FIFA toernooi, maar ook aan hulp bijvoorbeeld bij studie, werk, eenzaamheid of andere zaken.

Jouw video?

Dat jij een snelle en flitsende video kunt maken, staat als een paal boven water, toch? Vertel in jouw video:

  1. Intro: Hee, ik ben [naam], ben [leeftijd] en woon in [woonplaats].
  2. Wat je mist in coronatijden: wat ik erg mis in coronatijden is…..
  3. Uitleg eigen idee (ter inspiratie): mijn idee is daarom om ……
  4. Wat voor hulp je nodig hebt om het idee uit te voeren

Jij maakt kans op hulp bij de uitvoering van jouw plan!

Onze jongerenwerkers staan klaar om te helpen met het uitvoeren van jouw plan! Dit kan zijn in de vorm van een geldbedrag. Het is ook mogelijk dat we mensen inzetten om jou te helpen. Denk bijvoorbeeld aan connecties met interessante bedrijven of media, communicatie, vrijwilligers, etc. Afhankelijk van jouw idee bespreken we wat jij nodig hebt om jouw idee te realiseren en bepalen we hoe we je hierbij kunnen ondersteunen.

In samenwerking met:

Logo Rheden, partner van Incluzio Rheden