Incluzio Rheden > Introductie inloopspreekuur politie, handhaving, Vivare en Incluzio Rheden in Dieren

Introductie inloopspreekuur politie, handhaving, Vivare en Incluzio Rheden in Dieren

Politie, handhaving, woningcorporatie Vivare en Incluzio Rheden introduceren vanaf januari 2023 een gezamenlijk inloopspreekuur in Dieren. Elke twee weken kunnen inwoners binnenlopen met vragen. Dit volgt na een succesvolle start van een dergelijk spreekuur in Velp-Zuid in de zomer van 2022. Ook is het een logische uitbreiding op de al bestaande gezamenlijke behandeling van vragen van inwoners van Dieren.

Alle vier de partijen zijn aanwezig bij het tweewekelijkse inloopuur op dinsdagochtend. Inwoners van Dieren zijn welkom voor een gesprek met de toezichthouder, de woonconsulent van Vivare, de wijkagent of bij de dorpscoach van Incluzio Rheden voor een vraag over zorg of ondersteuning. Indien mogelijk wordt een vraag direct (gezamenlijk) opgepakt.

Wanneer en voor wie

Op dinsdag 10 januari 2023 start het tweewekelijkse inloopuur in Pand 31 aan de Van der Duyn van Maasdamstraat 31 in Dieren. Het inloopuur is van 10.00 tot 11.00 uur. Inwoners van Dieren zijn van harte welkom als:

  • Ze hulp nodig hebben of graag iemand anders willen helpen.
  • Ze een goed idee hebben voor hun straat of wijk.
  • Ze zich zorgen maken over de leefbaarheid in straat of wijk.
  • Ze illegale activiteiten vermoeden of zien in hun omgeving.
  • Er sprake is van overlast.
  • Ze vrijwilliger willen worden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mirjam Cuijpers, dorpscoach bij Incluzio Rheden: 026 -303 63 04 of Mirjam.Cuijpers@incluzio.nl.