Incluzio Rheden > Inloop Ouders&Zo Dieren breidt uit met inloopspreekuur over opvoeding

Inloop Ouders&Zo Dieren breidt uit met inloopspreekuur over opvoeding

Voor alle ouders en opvoeders in Dieren, Spankeren en Laag Soeren is er sinds eind 2022 ontmoetingsplek Ouders&Zo. Dit initiatief van Incluzio Rheden stelt ouders in de gelegenheid om andere ouders te ontmoeten en samen leuke dingen te doen met kinderen. Per februari 2024 wordt hier een nieuw concept aan toegevoegd: Ouders&Vragen, een spreekuur voor vragen rondom opvoeding.

Ouders & Zo Dieren bestond al uit een maandelijkse koffieochtend en een maandelijkse groepsactiviteit. Vanaf deze maand komt daar een inloopspreekuur voor ouders en opvoeders bij. Hier kun je laagdrempelig sparren met een beroepskracht, aangeven waar je tegenaan loopt en advies vragen over opvoedthema’s. Ook als je niet weet waar je terecht kunt met vragen en wilt weten welke weg je moet bewandelen, kun je hier terecht.

De Ouders&Vragen inloopspreekuren vinden elke laatste woensdag van de maand plaats van 9.30 tot 11.30u in bibliotheek De Zoomerij in Dieren, in het huisje aan de rechterkant.

Bekijk hier het volledige programma van Ouders&Zo Dieren.

Meer informatie?

Neem contact op met Mirjam Cuijpers, Dorpscoach Volwassenen bij Incluzio Rheden via telefoonnummer 026 -303 63 04 of per email: Mirjam.Cuijpers@incluzio.nl.