Incluzio Rheden > Incluzio Rheden organiseert Social Friday pubquiz voor jongeren

Incluzio Rheden organiseert Social Friday pubquiz voor jongeren

Op vrijdagavond 30 september 2022 organiseert Incluzio Rheden een ‘Social Friday’ in de vorm van een pubquiz voor alle jongeren tussen de 12 en 30 jaar uit Velp, Rozendaal, Rheden en Dieren. Hiermee sluiten zij aan bij het landelijke initiatief om jongeren op een leuke en laagdrempelige manier met elkaar in contact te brengen. Ook in heel veel andere Nederlandse steden en dorpen wordt Social Friday georganiseerd.

Jongeren in de leeftijd van 12 tot 30 jaar die op zoek zijn naar (nieuw) sociaal contact kunnen tijdens Social Friday leeftijdsgenoten leren kennen. In de vorm van een gezellige avond zijn zij samen andere jongeren die het ook fijn vinden nieuwe mensen te leren kennen. Dit gebeurt op tientallen plekken in het hele land op vrijdagavond 30 september 2022.

Social Friday in onze gemeente

Het team Jeugdwerk van Incluzio Rheden organiseert die vrijdagavond een pubquiz. Deze bestaat uit 6 rondes met elk een eigen thema: wie is het, sport, waar ligt het, muziek, dieren, films en series. Welk team weet het meeste? Het begint om 19.30u en duurt tot 22.00u in buurthuis De Poort aan de Heeckerensstraat 201 in Velp. Ben jij er gezellig bij? Farid Chahbari helpt je op weg deze avond. Schrijf je snel in via of FChahbari@incluzio.nl.

Tweede editie

Social Friday vindt dit jaar voor de tweede keer plaats en is onderdeel van de Week Tegen Eenzaamheid. De avond wordt in opdracht van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport gefaciliteerd door Join Us, een stichting die zich inzet voor het verminderen van eenzaamheid bij jongeren.