Incluzio Rheden > Gratis kinderactiviteiten in de zomervakantie

Gratis kinderactiviteiten in de zomervakantie

Ook deze zomervakantie organiseren we weer veel verschillende gratis kinderactiviteiten! We hebben een voetbalweek, een natuurweek, een week met allerlei olympische activiteiten, een bouwweek en een ‘van alles wat’ week! Zes weken vol sport, spel, creativiteit en gezelligheid. Kijk op www.rhedenontdekt.nl wat er allemaal te doen is in Dieren, Velp en Rheden.

Wat kun je allemaal verwachten? Op dinsdag 9 juli kun je je eigen VR-wereld bouwen of in de middag voetballen met drones onder leiding van Future Mindz. Of ga naar het voetbalfeest en voor de allerkleinsten gaan we de Zoomerij ombouwen tot een camping. Er is een dansclinic, een workshop etsen of natuurlijke zeepjes maken, huttenbouwen op de Pinkenberg, een natuur-ontdekactiviteit, een stepclinic en ook speciale activiteiten in het zwembad. We hebben ook weer een sportdag en er zijn drie zomerfestijnen met sport, spel en creativiteit. Vervelen in de zomervakantie is er niet meer bij!

Al twee jaar slaan Sport in Rheden, Incluzio Rheden en de Zoomerij- bibliotheek x cultuur, de handen ineen om gratis sportieve en culturele activiteiten aan te bieden tijdens elke vakantie, waar alle kinderen aan kunnen deelnemen. Of je nu nieuwe vrienden wilt maken of onverwachte talenten wilt ontdekken, deze vakantieactiviteiten beloven nieuwe en verrassende ervaringen en mooie verhalen voor als je terug op school komt.

Hoe kun je meedoen?

Alle informatie en aanmelden kan via de website Rheden Ontdekt, www.rhedenontdekt.nl, onder het kopje ‘vakantieactiviteiten’. Nodig gerust ook je vriendjes en vriendinnetjes uit om samen mee te doen. Wacht niet te lang met inschrijven, want voor sommige activiteiten is het aantal beschikbare plekken beperkt!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ilse Paulus via ilse.paulus@dezoomerij.nl of bel naar 06-44 29 41 85.