Incluzio Rheden > Doe mee met de Gelderse Zeskamp

Doe mee met de Gelderse Zeskamp

De Olympische spelen staan weer voor de deur en zullen dit jaar in Parijs plaatsvinden. Maar niet alleen in Parijs wordt dit jaar gestreden voor medailles, ook in Velp gaan we maandag 15 juli vanaf 13.00 uur de strijd aan in de Gelderse Zeskamp om uiteindelijk in de grote finale op 10 augustus te mogen staan! Doe je mee? 

Alle sporten gebaseerd op Olympische sporten, zo zal de activiteit gevuld worden met een triatlon, balsporten, atletiek, vechtsporten en een onderdeel gevuld met nieuwe sporten. In de grote finale zullen de finalisten strijden op de stormbaan, het beloofd een sportieve zomer te worden in Gelderland.  Deze Gelderse Zeskamp is een mix van gezelligheid en sportiviteit. Door de unieke opzet kun je met je hele gezin, wijk of team meedoen. Misschien plaats je je wel voor de Gelderse finale!

Hoe doe je mee?

Deze Zeskamp vindt plaats maandag 15 juli van 13.00- 16.30 bij Buurthuis de Poort, Heeckerensstraat 201, Velp. De toegang is gratis. Inschrijven mag via www.rhedenontdekt.nl, maar is niet verplicht. Op de site van Rheden Ontdekt vind je meer informatie over deze en alle andere gratis zomervakantieactiviteiten onze gemeenten.

Gratis kinderactiviteiten in de zomervakantie

Al twee jaar slaan Sport in Rheden, Incluzio Rheden en de Zoomerij- bibliotheek x cultuur de handen ineen om gratis sportieve en culturele activiteiten aan te bieden tijdens elke vakantie, waar alle kinderen aan kunnen deelnemen. Of ze nu nieuwe vrienden willen maken of onverwachte talenten willen ontdekken, deze vakantieactiviteiten beloven nieuwe en verrassende ervaringen en mooie verhalen voor als je terug op school komt.

Bekijk hier alle zomeractiviteiten: rhedenontdekt.nl. Samen maken we de zomervakantie onvergetelijk voor alle kinderen uit de gemeente Rheden!