Incluzio Rheden > Bijeenkomsten over overstap zorgverzekering en de gemeentepolis

Bijeenkomsten over overstap zorgverzekering en de gemeentepolis

In november en december kun je in Nederland overstappen met je zorgverzekering. Heb jij al nagedacht over welke zorgverzekering bij jou past volgend jaar? De gemeente organiseert samen met BS&F en Incluzio Rheden een aantal inloopuren over deze overstap. In een presentatie en indien gewenst een persoonlijk gesprek achteraf kun jij (laten) nagaan of je goed verzekerd bent voor jouw situatie. Ook kun je hier nagaan of je in aanmerking komt voor de gemeentepolis.

Met de Keuzehulp van BS&F kun je tijdens deze bijeenkomsten leren hoe je checkt of jij passend verzekerd bent voor zorg. Als je dat wilt, kun je hier de online Keuzehulp ook samen met iemand van BS&F doen. Ook vertelt Stefan Kouwenhoven, Sociaal Raadsman bij Incluzio Rheden, je tijdens deze bijeenkomsten meer over deze verzekering. Ook kan hij hier samen met jou kijken naar jouw persoonlijke situatie en advies geven.

Kom naar een van de voorlichtingsbijeenkomsten

Op de volgende locaties en tijden kun je een van deze bijeenkomsten bijwonen:

Velp:
Buurthuis de Poort, Heeckerensstraat 201

  • Donderdag 30 november van 9:30 tot 11:30
  • Donderdag 14 december van 9.30 tot 11.30

Dieren:
Centrum De Oase, Ericaplein 1

  • Maandag 27 november van 9.30 tot 11.30
  • Maandag 11 december van 9.30 tot 11.30

Rheden:
Dorpshuis, Meester B. van Leeuwenplein 3

  • Woensdag 29 november van 13.30 tot 15.30
  • Woensdag 13 december van 18.30 tot 20.00

De gemeentepolis

Vaak gaan een goede dekking en een laag maandbedrag niet goed samen. Maar bij de gemeentepolis betaalt de gemeente Rheden mee aan jouw maandbedrag. Wat wat jij betaalt is dus lager en veel vergoedingen zijn hoger. Al meer dan 1600 Rhedenaren maken gebruik van deze gemeentepolis. De keuzehulp helpt je ontdekken of jij hiervoor in aanmerking komt en om de juiste keus te maken.

  • Als je een inkomen tot 120% van de bijstandsnorm hebt (netto exclusief vakantiegeld).
  • Als jouw vermogen onder een bepaalde grens blijft. Denk bij vermogen bijvoorbeeld aan spaargeld of overwaarde op je woning.

Meer informatie over de gemeentepolis vind je op de website van de gemeente: Zorgverzekering met korting aanvragen – gemeente Rheden.