Incluzio Rheden > Aangepaste openingstijden en activiteiten tijdens de kerstvakantie

Aangepaste openingstijden en activiteiten tijdens de kerstvakantie

De december-feestdagen staan voor de deur. Tijdens de kerstvakantieperiode in week 52 en in week 1 zijn daarom een aantal informatiepunten gesloten. Ook zijn in die periode enkele activiteiten geannuleerd.

Informatiepunten

In de weken rondom de feestdagen zijn er aangepaste openingstijden voor de informatiepunten in Velp, Rozendaal en Rheden:

– Velp/Rozendaal: In week 52 is er GEEN infopunt in Rozendaal. In week 52 (26-30 dec) en week 1 (2-6 januari) zijn er alleen infopunten in Velp op woensdag 4 en vrijdag 6 januari 2023.

– Rheden: in week 52 (26-30 dec) is er GEEN infopunt (dorpshuis Rheden is die week gesloten). In week 1 zijn er alleen op dinsdag 3 en woensdag 4 januari 2023 infopunten.

We blijven op werkdagen wel standaard telefonisch en per email bereikbaar tussen 09.30-12.30 uur en 13.00-16.00 uur.

Kijk voor alle openingstijden op www.incluziorheden.nl/dorpsteams.

 

Aangepaste open inlopen en activiteiten

De inloopactiviteiten van Ouders&Zo zijn ook aangepast:

  • Velp: op dinsdag 27 december is er GEEN inloop. Op dinsdag 3 januari is er WEL een Ouders&Zo inloop aan de Heeckerensstraat 201.
  • Dieren: beide Ouders&Zo inlopen, op woensdag 28 december en 4 januari, gaan NIET door. De Speel-o-theek is tijdens de kerstvakantieperiode gesloten.
  • Rheden: op donderdag 29 december en 5 januari gaan de Ouders&Zo inlopen NIET door.

De Senioren Huiskamer in Dieren wordt verplaatst van dinsdag 27 naar donderdag 29 december. Voor andere reguliere activiteiten die nu niet doorgaan en waarvoor normaalgesproken aanmelding verplicht is, worden de vaste deelnemers persoonlijk geïnformeerd.

Dit is er te doen voor de jeugd deze kerstvakantie