Incluzio Rheden > Wat we doen > Keukentafelgesprek

Keukentafelgesprek

Keukentafelgesprek aanvragen

Welke begeleiding ook nodig is, een begeleidingstraject start met een keukentafelgesprek. In deze ontmoeting inventariseren we wensen en mogelijkheden. Uiteraard hoeft u een keukentafelgesprek niet alleen te voeren. Wij adviseren om een vertrouwd persoon – familielid, vriend of vriendin, buurman of -vrouw- te vragen bij dit gesprek aanwezig zijn. U kunt ook hulp vragen aan een onafhankelijke cliëntondersteuner. Meer informatie over een onafhankelijke cliëntondersteuner leest u hier.

Vervolgens stellen we samen met u een plan op dat we met u bespreken.

Regelen van ondersteuning

Iedereen moet kunnen meedoen in de samenleving: jong, oud, met of zonder beperking. Daar helpt Incluzio bij in Rheden en Rozendaal. Dat doen we op een praktische manier. Eén die past bij u als persoon en die is georganiseerd in uw eigen dorp.

Hoe begeleiden wij u in het dagelijkse leven?

Onze aanpak is vraaggericht en per persoon verschillend. Dit betekent dat we per situatie bekijken wat nodig is.

Zo bieden we ondersteuning op een praktische manier: u helpen om naar een oplossing te zoeken, op eigen kracht of samen. Wij werken met verschillende vormen van begeleiding. Denk hierbij aan het organiseren van groepsactiviteiten waarbij inwoners contact hebben met dorpsgenoten, al dan niet in groepen met dezelfde interesses of dezelfde ‘ziektebeelden’.

Meer weten?

Kom naar een van onze drie informatiepunten, bezoek een spreekuur of neem contact op met uw dorpsteam.