Incluzio Rheden > Wat we doen > Aandacht voor senioren

Aandacht voor senioren

Stichting Stoer, aandacht voor ouderen

Stichting STOER ondersteunt senioren met het langer gezond, vitaal en zelfstandig thuis wonen. U kunt bij STOER terecht als u vragen heeft over het ouder worden en alles wat daarbij komt kijken. Van aanpassingen in uw woon- of leefsituatie tot en met (weer) onder de mensen komen en een leuke dagbesteding vinden. Stichting STOER is telefonisch bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag, telefoon 026-361 19 75, of via e-mail info@stichtingstoer.nl

Regelen van ondersteuning

Iedereen moet kunnen meedoen in de samenleving: jong, oud, met of zonder beperking. Daar helpt Incluzio bij in Rheden en Rozendaal. Dat doen we op een praktische manier. Eén die past bij u als persoon en die is georganiseerd in uw eigen dorp.

Hoe begeleiden wij u in het dagelijkse leven?

Onze aanpak is vraaggericht en per persoon verschillend. Dit betekent dat we per situatie bekijken wat nodig is.

Zo bieden we ondersteuning op een praktische manier: u helpen om naar een oplossing te zoeken, op eigen kracht of samen. Wij werken met verschillende vormen van begeleiding. Denk hierbij aan het organiseren van groepsactiviteiten waarbij inwoners contact hebben met dorpsgenoten, al dan niet in groepen met dezelfde interesses of dezelfde ‘ziektebeelden’.

Meer weten?

Kom naar een van onze drie informatiepunten, bezoek een spreekuur of neem contact op met uw dorpsteam.